Fakta Yang Anda Patut Tahu Tentang Enlarge XL Malaysia


1. Apa tu Enlarge XL?


Enlargexl ni adalah kesinambungan dari ubat lama. Kalau tuan-tuan rajin boleh google ubat lama kami kama raja dan sukraja. Enlargexl ni adalah formula baharu yang terbaik. Sukraja+kama raja= Enlarge XL. Ringkasnya ia lebih kuat dan lebih pantas kesannya serta lebih baik dari ubat lama. Enlarge XL ni berasaskan herba ayurveda. Satu-satunya produk terbaik dan selamat di pasaran serta termurah berbanding ubat yang berasaskan medical drug.


2. Apa tu Ayurveda?


Ayuveda adalah kajian tentang herba di India. Ia berasaskan kitab lama veda. Sejak dari zaman nenek moyang lagi telah amalkan. Kalau di india apa-apa sakit pun akan rujuk ubat ayurveda. Sekarang ayurveda telah tersebar ke seluruh dunia. Dan kajian tentang ayurveda telah di jalankan dan di ajarkan di universiti seluruh dunia. Memang kelas dan berkesan ubat jenis ini. Sama macam tempat kita tongkat ali dan kacip fatimah juga. 


Rujuk kolej ayurveda India dan Usa: MD India, USA 



3. Apa kelebihan Enlarge XL ni?


Enlarge XL akan membantu merangsang perjalanan darah ke penis. Juga memperbaiki dan memperbesarkan salur darah. Jadi penis mantap dan tahan lama. Juga besar dan panjang bila salur darah besar. Kekurangannya kesannya lambat. 1 bulan baru nampak. Jamin 90% berkesan. Maksudnya 1 bulan minimum 1-2cm dan maksimum 1 inci. Ubat herba memang lambat tapi semula jadi. Tapi walau demikian. Ia amat berbaloi untuk wang. Kerana kesannya kekal seumur hidup. Bila dah dapat kesan yang di ingini boleh sahaja berhenti. Tak perlu ambil lagi. 


Cuba fikir kenapa penis jadi besar bila terangsang dan kecil bila sejuk?. Semuanya sebab darah mengalir lancar dan masuk banyak ke penis. Kalau lancar memang keras macam batu...hihi


4. Bagaimana cara pengambilannya?


Sangat mudah, Makan 1 pagi 1 malam. Selepas makan nasi. Elok minum dengan segelas susu. Kalau tidak dapat makan pagi. Ambil sahaja malam sebelum tidur 2 biji. Tak lebih tak kurang. Kalau ada pump boleh tambah kesan panjang dengan pump (sangat di syorkan), atau urut setiap pagi dari bawah ke atas. Kesannya penis lebih panjang dan besar kerana herba kami akan baiki segala sel dan tisu terlibat. 


5. Kalau ada penyakit lain bolehkah makan?


Boleh. Tak ada masalah. Apa-apa penyakit boleh makan. Cuma kami tak galakkan kalau ada penyakit kronik macam pembedahan jantung, potong kaki kerana diabetes. Bukan tidak boleh. cuma tak di galakkan bimbang komplikasi. Paling kami takut alahan ubat @ herba. Sekiranya ada tanda tidak elok selepas ambil ubat ini. Segera dapatkan nasihat doktor. Sekiranya ada surat doktor ubat ni bahaya. Boleh kemukakan kepada kami. Kami akan bagi pulangan wang dan pampasan sekiranya memang terbukti anda mengalami kesan negatif kerana ubat ini. 


Note: Ubat ni mungkin memberi kesan agak panas untuk minggu pertama untuk sesuaikan dengan darah. Perlu minum banyak air. Ubat ni bukan dadah. Test urine tak akan sangkut. :)


Pantang: Jangan minum arak semasa makan ubat. Kesannya akan jadi sangat kurang.


6. Umur lanjut adakah berkesan?


Ubat ni memang khas untuk lelaki berusia. Supaya jadi kekal muda dan bertenaga. Insya Allah 90% berkesan. Mungkin tak dapat maksimum. Tapi pasti dapat minimum. Kami uji ubat kami pada lelaki umur 18-75 tahun. Purata kesan amat memberangsangkan.


7. Bagaimana anda menghantar ke Malaysia?


Kami menghantar guna courier dari singapore. Makan masa 3-7 untuk sampai. Kami mempunyai 2 method penghantaran dan cara bayaran.


a) Bank in- Seluruh Malaysia dan kami pos pakai G dex. Kalau sibuk dan selalu tak ada di alamat kami syorkan cara ni. G dex akan simpan barang anda untuk anda ambil bila-bila masa sekiranya gagal menghantar ke alamat anda


G DEX service


b) COD atau cash on delivery- Bayar cash bila sampai pada posmen. Kami akan pos ke alamat anda. Bila sampai bayar cash sahaja jumlah pesanan anda pada posmen.Tapi COD hanya hantar 3 kali dan kalau tak dapat hantar barang akan kembali ke singapore sebab belum bayar. Buat masa ni kami boleh cod ke negeri di bawah. COD kami guna yamato delivery. Boleh check kawasan cod kat sini


COD yamato delivery


Kelantan- Kota Bharu

Kedah-Sungai petani

Pahang-Kuantan

Melaka- Ayer Keroh

Selangor- 90% bandar besar selangor

Kuala Lumpur- Seluruh kuala lumpur

Penang- Seluruh penang

Johor- 80% Bandar besar di Johor


8. Bolehkah anda menghantar ke tempat saya. Saya hanya percaya bila dapat barang dan nak bayar melalui cash on delivery. Tapi alamat saya tak termasuk dalam cod list. Anda syarikat besar, tentu boleh hantar. Percayalah saya akan bayar.


Maaf. Tak boleh. Kami hanya boleh cod seperti tempat tertera. Dan bank in selainnya. Untuk elakkan masalah.


9. Adakah jamin sampai? 


Demi Allah jamin sampai. Kecuali delivery company ada masalah atau ada masalah lain. Sekiranya tidak sampai selepas 2 minggu kami akan kembalikan wang anda 100%. Sila berhubung dengan kami segera. 


10. Bagaimana untuk berhubung dengan syarikat anda atau bagaimana untuk order?


Anda boleh order online. Kami akan hubungi dalam masa 5 minit. Kami juga mempunyai Chat Support di website kami. Servis 24 jam. Kami mempunyai pasukan customer support yang akan uruskan segala hal berkaitan pelanggan. Kami tak ada agen atau kedai. Hati-hati jika beli di tempat lain. Boleh jadi ubat cina penuh dadah perangsang. Boleh order kat sini . Tekan buy now dan isikan segala maklumat ( Nama, alamat, No telefon). Tekan seterusnya hingga keluar no akaun bank dan nama @no telefon customer support kami. 


HARGA:
1 box  (1 bulan- 30 biji) = RM179 + RM40 pos dari Singapore.
2 Box rm279.
3 box rm399